odontiatros_thessaloniki_1 odontiatros_thessaloniki_2 odontiatros_thessaloniki_3 odontiatros_thessaloniki_4

Καλώσήρθατε στην ιστοσελίδα μας...

Στην οδοντιατρική κλινική ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ μία ομάδα οδοντιάτρων σε ένα άνετο και ευχάριστο χώρο στο κέντρο της πόλης, κοντά στον Λευκό Πύργο, ασκεί όλες τις ειδικότητες της οδοντιατρικής με κύριο μέλημα να κάνει υγιείς και χαρούμενους τους ασθενείς. Η επάρκεια ανθρώπινου και επιστημονικού δυναμικού σε ένα χώρο όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες οι ειδικότητες της οδοντιατρικής όπως Προσθετική, Περιοδοντολογία, Εμφυτευματολογία, Αισθητική οδοντιατρική, Ενδοδοντολογία παρέχει τις προϋποθέσεις για κατάρτιση πλήρους και αποτελεσματικού θεραπευτικού  πρωτοκόλλου κατά περίπτωση. Ο κάθε ασθενής έχει σήμερα απαίτηση για  υψηλή  αισθητική και ένα όμορφο χαμόγελο παράλληλα με την απαραίτητη οδοντιατρική θεραπεία. Ο ασθενής στην ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ είναι σε θέση να δεχτεί μια μεγάλη γκάμα αισθητικών αποκαταστάσεων. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ μιας λεύκανσης δοντιών με Laser ή και κατά περίπτωση η εφαρμογή  άλλων  αποκαταστάσεων όπως είναι οι όψεις σύνθετης ρητίνης ή πορσελάνης, τα κεραμικά ένθετα και οι ολοκεραμικές στεφάνες.

Οι Υπηρεσίες μας

Γενική
Οδοντιατρική

Στο χώρο μας πραγματοποιούνται με την εγγύηση της ακαδημαϊκής οντότητας και της κλινικής εμπειρίας των ιατρών που πλαισιώνουν το κέντρο όλες οι σύγχρονες οδοντιατρικές εργασίες, όπως εξαγωγές δοντιών και σωφρονιστήρων, απλές και σύνθετες οδοντικές εμφράξεις με υλικά υψηλής αισθητικής, γέφυρες, ολικές ή/και μερικές οδοντοστοιχίες.

Διαβάστε Περισσότερα

Αισθητική
Οδοντιατρική

Αισθητική οδοντιατρική ονομάζεται ο κλάδος της οδοντιατρικής επιστήμης που ασχολείται με παρεμβάσεις που έχουν ως στόχο την βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών και γενικότερα του στόματος. Παρόλα αυτά η αισθητική οδοντιατρική διατηρεί τις βασικές αρχές της κλασσικής οδοντιατρικής.

Διαβάστε Περισσότερα

Προσθετική
Οδοντιατρική

Η Προσθετική είναι ο τομέας της Οδοντιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση των ελλειπόντων δοντιών και την εξισορρόπηση της σύγκλεισης, προσφέροντας ένα μακροπρόθεσμα σταθερό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Προληπτική Γενική
Οδοντιατρική

Στόχος ενός προληπτικού προγράμματος ενηλίκων είναι η διατήρηση της υγείας των δοντιών που υπάρχουν στο στόμα ώστε να μην εμφανίσουν νέες τερηδόνες ή νόσους του περιοδοντίου μέσω ενός περιοδικού ελέγχου της στοματικής κοιλότητας. Ο συστηματικός και περιοδικός προληπτικός έλεγχος μας οδηγεί επίσης στην έγκαιρη διάγνωση των νόσων του βλεννογόνου και κυρίως του καρκίνου του στόματος.

Διαβάστε Περισσότερα

Θεραπεία Περιοδοντικής Νόσου

Η περιοδοντολογία αποτελεί μια ειδικότητα της οδοντιατρικής που αφορά την αντιμετώπιση των νόσων του περιοδοντίου, δηλαδή των στηρικτικών ιστών που περιβάλλουν τα δόντια. Οι νόσοι των ούλων είναι υπεύθυνοι για την απώλεια περισσότερων δοντιών, από ότι όλα τα άλλα οδοντικά νοσήματα μαζί.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιατί να μας επιλέξετε

Άριστη Υλικοτεχνική υποδομή, που διασφαλίζει
την προσέγγιση με τα πιο σύγχρονα μέσα και τεχνικές.


 •  ασύρματη ενδοστοματική κάμερα σε κάθε έδρα
 •  χειρουργική αναρρόφηση
 •  ασύρματο φωτοπολυμερισμό τύπου LED
 •  σύστημα υπερήχων
 •  ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού ακρορριζίου
 •  συσκευή ερμητικής πλήρωσης και έμφραξης ριζικών σωλήνων
 •  συσκευή σοδοβολής
 •  συσκευή λεύκανσης δοντιών
 •  οθόνη LCD σε κάθε έδρα
 •  αυτόκαυστος κλίβανος

Εξειδικευμένες υπηρεσίες υπεροχής.


 •  η δυνατότητα της λειτουργικής ανάλυσης της σύγκλεισης των οδοντικών φραγμών στο σύνολο των κινήσεων της κάτω γνάθου για τον έλεγχο της σύγκλεισης και καταγραφή των κινήσεων της
 •  η δυνατότητα κατασκευής νάρθηκα σύγκλεισης για την σταθεροποίηση της κάτω γνάθου για την θεραπεία των παθήσεων της κροταφογναθικής διάρθρωσης.(πόνοι – κρότοι).

Αναγνωρισμένης εμπειρίας και τεχνογνωσίας επιστημονικό προσωπικό


Dr. Med. Dent. Ιωάννης Βούρος - Αναπληρωτής Καθηγητής ΑΠΘ
Dr. Πάρις Γερασίμου DDS, PhD - Επίκουρος Καθηγητής ΑΠΘ

Ακολουθήστε μας!

Επικοινωνήστε Μαζί μας

   2310 273820 - 2310 260604

   info@ygeiastomatos.gr